Covers Couture bruid Delia is getrouwdOp 24 mei 2017 is Delia, leidinggevende bij Covers Couture in Utrecht getrouwd. Op deze prachtige zomerse dag gaf zij in de knusse tuin van Herberg de Swaen in Vuren haar grote liefde Richard het Ja-woord. Niet alleen voor Delia was dit een bijzondere dag. Alle medewerkers van Covers Couture hebben natuurlijk enorm met haar meegeleefd in de aanloop naar deze dag. Na 10 jaar brides-to-be adviseren en helpen bij het vinden van hun trouwjurk was Delia nu zelf een bruid-to-be!

Lees meer ...

Moederdag is dé dag om de bruidsmoeders in het zonnetje te zetten

Op 14 mei is het moederdag. Een mooie gelegenheid om de bruidsmoeders eens in het zonnetje te zetten! Ooit was jij haar kleine meisje. Nu ben jij haar volwassen dochter. Een bride-to-be. Jij bent straks het stralend middelpunt op jullie trouwdag. Maar ook voor jouw moeder is het huwelijk van haar dochter een heel belangrijk, bijzonder en mooi moment.
Als jij in de gelukkige omstandigheid bent dat jouw moeder aanwezig kan zijn op jullie trouwdag dan zijn er ongetwijfeld heel veel mooie en belangrijke momenten, ook in de aanloop naar...waarbij je haar wilt betrekken.

Lees meer ...

Preview Trouwtrends 2018

2018 lijkt nog zo ver weg, maar niets is minder waar. Zodra de trouwdatum is vastgelegd begint het echte plannen. Het is niet ongebruikelijk dat je daar een jaar vooruittrekt. Ben jij een 2018 bruid? Dan ben je natuurlijk razend nieuwsgierig naar de 2018 trouwtrends.  In deze blog geven we je een preview. 

Bepaal je trouwdatum, kies de trouwlocatie en vind jouw trouwjurk

Deze 3 zaken staan absoluut bovenaan elke wedding-to-do lijst. De keuze van een trouwdatum, de trouwlocatie en...dé trouwjurk! Het bepalen van je trouwdatum is iets waar je samen goed over na moet denken. Wordt dit een datum waar jullie samen herinneringen aan hebben, is het een seizoen waar je erg van houdt? Houd je van de romantiek en de geur van de herfst en de winter, of van de warmte en de lange (zwoele) en vrolijke dagen en avonden in de lente of de zomer? Dit bepaalt voor een deel ook al de keuze van je trouwlocatie (binnen...of buiten...knus/klein of vrolijk en groot(s) en eigenlijk ook al een beetje de keuze van je bruidsjurk. Populaire trouwdatums in 2018 zijn ongetwijfeld de dagen waarin de '" 8" voorkomt: 8-8-18 18-8-18.

Lees meer ...

....over trouwtradities en trouwgebruiken anno 2018

Something old, something new, something borrowed, something blue

Je herkent ze vast wel; het weggooien van het bruidsboeket, het dragen van een witte trouwjurk, de kousenband, het uitwisselen van ringen, het aanzoek dat traditioneel start bij het toestemming vragen aan de ouder(s) van de bruid en dé bruidstaart.
Er zijn een heleboel mooie trouwtradities met een nog mooiere betekenis.
In deze moderne tijd zie je een heleboel nieuwe trouwtrends, maar de echte trouwtradities en gebruiken...die verdwijnen eigenlijk nooit.
Niets moet en zeker niet op je trouwdag. Het is dus helemaal aan jullie van welke tradities je wel of niet gebruik gaat maken, maar er zijn zoveel gebruiken en (trouw)etiquette die absoluut de moeite waard zijn om je eens in te verdiepen.
Hecht je aan bijzondere gebruiken of ben je een hopeloze romanticus en wil je alleen om die reden al de tradities in ere herstellen op jullie dag.

Lees meer ...

Trouwtrends & Tips van een weddingplanner

Je bent ten huwelijk gevraagd en ...you said yes! Gefeliciteerd!
Dan begint nu het echt plannen...

Niet één bruidspaar is hetzelfde en daar waar het ene bruidspaar een knalfeest wil geven met alles erop en eraan wil een ander bruidspaar het klein houden en vieren met een selecte groep familie en vrienden. Maar volgens mij wil iedereen, los van de invulling van deze dag, een on-ver-ge-te-lijke, goed georganiseerde en prachtige trouwdag beleven waar je nog heel lang en met heel veel plezier aan kunt terugdenken. Kies in ieder geval voor een trouwdag die bij jullie past.

Lees meer ...