Kosten

Budgetplanning

Aan een bruiloft hangt een prijskaartje. Hoe groot dat prijskaartje wordt is afhankelijk van de invulling die je wilt geven aan jullie trouwdag. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aantal dag- en avondgasten, de locatie, het vervoer, de bruidskleding, het thema & het ontwerp.
Wil je een kleine besloten bruiloft met familie en alleen hele goede vrienden, of wil je juist heel veel collega's, veel vrienden en een groot spetterend (dans)feest.

Een globale indicatie van de kosten van een aantal belangrijke onderdelen zijn:

  Gemeentehuis
(Dit is afhankelijk per gemeente, op vrijdag en zaterdag geldt een toeslag)
500,-
  Kerk 300,-
  Notaris (opstellen van documenten) 500,-
  Bruidskleding bruid en bruidegom 3000,-
  Bruidsboeket & corsages 350,-
  Bruidstaart 250,-
  Locatie voor 25 daggasten 1250,-
  Avondfeest met 100 gasten 2500,-
  Feestband bij avondfeest 2500,-
  Fotograaf 1250,-
  Videograaf 1000,-
  Drukwerk / trouwkaarten + postzegel (100pers.) 350,-

Kosten theway2yourwedding

Natuurlijk wil je ook heel graag weten aan welke kosten je moet denken als je theway2yourwedding inschakelt. Juist omdat elke bruiloft uniek is en je daarin volledig je eigen gevoel, wensen en invulling geeft is het geven van een kostenindicatie op voorhand best lastig. Want dat hangt af van jullie vraag op welke (onder)delen je ondersteuning zoekt en/of je de dingen wilt uitbesteden en de tijdsinvestering die daarbij hoort. Onder diensten kan je per onderdeel een indicatie van de kosten vinden. Zo krijg je een indruk van wat er allemaal mogelijk is en aan welke kosten je moet denken.
Maar stel vooral al je vragen en we kijken samen naar what suits you the best!